Reception Center by Wei-Jheng Syu

Wei-Jheng Syu Demonstrates The Flashing in One Moment Reception Center

Wei-Jheng Syu, the creative mind behind the award winning design Reception Center by Wei-Jheng Syu points out, This is a place which creates a patchwork atmosphere in which open and private rooms are built for people conversation. The most important mission of this center is to make the deals between clients be completed successfully. When designing this reception center, the designer implant a rhombus configuration on a rectangular plane, an arrangement that enriches the layers and dialogue in the space. .

Reception Center by Wei-Jheng Syu Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=42740

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Digital Artists Magazine homepage.

Design Accolades

Warning: include_once(function-spinner.php): failed to open stream: No such file or directory in /nfs/c06/h01/mnt/154591/domains/digitalartistmagazine.com/html/article.php on line 279

Warning: include_once(): Failed opening 'function-spinner.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php-5.6.21/share/pear') in /nfs/c06/h01/mnt/154591/domains/digitalartistmagazine.com/html/article.php on line 279

Fatal error: Call to undefined function TextToSeed() in /nfs/c06/h01/mnt/154591/domains/digitalartistmagazine.com/html/article.php on line 280