Harbour Green-Residential by Michael Liu

Michael Liu Demonstrates The Harbour Green Residential

Michael Liu, the thinktank behind the awarded project Residential by Michael Liu demonstrates, The designer bifurcated this 2,200 square-foot apartment into living room, dining room, maid’s room, den, the son’s room, the master room and a kitchen. Because this apartment is surrounded by tall buildings and with all windows facing north-south, the concern was that natural lighting permeate through the depth of living area. Being impossible to bring in sunlight, the designer decided to mount a yellow cabinet on the wall to brighten up this dark living area. To expand this energetic rhythm, a colourful Bonaldo table with six Leaf chairs are placed together with a Bang Boom light.

Harbour Green-Residential by Michael Liu Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=28175

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Digital Artists Magazine homepage.

Design Interviews

Warning: include_once(function-spinner.php): failed to open stream: No such file or directory in /nfs/c06/h01/mnt/154591/domains/digitalartistmagazine.com/html/article.php on line 279

Warning: include_once(): Failed opening 'function-spinner.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php-5.6.21/share/pear') in /nfs/c06/h01/mnt/154591/domains/digitalartistmagazine.com/html/article.php on line 279

Fatal error: Call to undefined function TextToSeed() in /nfs/c06/h01/mnt/154591/domains/digitalartistmagazine.com/html/article.php on line 280