Residential Space/Single Level by Hua Cheng & Hsian-li Lo

Hua Cheng & Hsian-li Lo Creates The Equalizer-the Smile Curve Residential Space/Single Level

Hua Cheng & Hsian-Li Lo , the creator of the awarded work Residential Space / single level:Equalizer - The Smile Curve by Hua Cheng & Hsian-Li Lo demonstrates, Sounds treated with an equalizer are combined in the form of a smile curve, with low and high frequencies increased and middle frequencies weakened to balance out auditory contour lines and thus expand the critical bandwidth. We have translated this into spatial terms for the central television wall space, where wood and glass are arranged in a smile curve to deepen line of sight and expand the spatial vista..

Residential Space/Single Level by Hua Cheng & Hsian-li Lo Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=41935

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Digital Artists Magazine homepage.


Warning: include_once(function-spinner.php): failed to open stream: No such file or directory in /nfs/c06/h01/mnt/154591/domains/digitalartistmagazine.com/html/article.php on line 279

Warning: include_once(): Failed opening 'function-spinner.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php-5.6.21/share/pear') in /nfs/c06/h01/mnt/154591/domains/digitalartistmagazine.com/html/article.php on line 279

Fatal error: Call to undefined function TextToSeed() in /nfs/c06/h01/mnt/154591/domains/digitalartistmagazine.com/html/article.php on line 280