Award Winning Huiqi Office Interior Space Design

Wenzhi Space Discloses The Huiqi Office Interior Space Design

Wenzhi Space, the project leader of the award winning design interior space design by Wenzhi Space illustrates, This is a small office and you can view it through at first sight nearly. In order to enhance sense of layer, the designers use the longest diagonal in the space as the key of extension of visual sense. There are 4 to 5 layers. According to the comparison relationships like deep and shallow, high and low, anterior and posterior, the design enhances the richness of space. In this way, each small spaces could communicate with each other which makes space integration. People working here could promote team development and cohesion..

Award Winning Huiqi Office Interior Space Design Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=42745

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Digital Artists Magazine homepage.

Design Interviews

Warning: include_once(function-spinner.php): failed to open stream: No such file or directory in /nfs/c06/h01/mnt/154591/domains/digitalartistmagazine.com/html/article.php on line 279

Warning: include_once(): Failed opening 'function-spinner.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php-5.6.21/share/pear') in /nfs/c06/h01/mnt/154591/domains/digitalartistmagazine.com/html/article.php on line 279

Fatal error: Call to undefined function TextToSeed() in /nfs/c06/h01/mnt/154591/domains/digitalartistmagazine.com/html/article.php on line 280